Van alle Kia-modellen was de nieuwe Sportage in januari 2017 het populairst met 30.672 exemplaren, gevolgd door de Cerato met 29.038 exemplaren. De Kia Rio besluit de top drie met 23.626 exemplaren.

Afgelopen januari waren de Kia Picanto, de hybride crossover Niro en de Sportage het populairst in Nederland. Van deze modellen registreerde Kia Motors Nederland respectievelijk 1.169, 674 en 583 exemplaren.

Sowieso is Kia in Nederland goed van start gegaan. Het Koreaanse merk registreerde in de eerste maand van dit jaar 3.351 nieuwe personenauto’s, tegen 2.687 in januari 2016 wat resulteerde in een derde plek overall in de verkoopstatistieken over januari en een nummer één positie wanneer het gaat om privéregistraties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding