eBay start ook met bandenmontage

eBay Motors, onderdeel van eBay, start met het aanbieden van bandenmontage. Bedrijven kunnen nu via eBay hun bandenmontageservice verkopen.

eBay start ook met bandenmontage

Hiervoor is er een speciale rubriek toegevoegd aan het aanbod van automotive services. Aanvankelijk wordt de bandenmontage alleen via eBay aangeboden in Duitsland. Het is de bedoeling dat de service later deze zomer ook zal worden aangeboden in de Verenigde Staten. Andere landen zullen later volgen.

Bundelen

Door de nieuwe service hebben mensen nu de mogelijkheid om de aankoop van banden via eBay te bundelen met de montage ervan. Zij kunnen – eveneens via eBay – een bedrijf selecteren voor de montage. De banden die via de site zijn gekocht kunnen dan rechtstreeks aan het gekozen bedrijf worden geleverd voor de montage.

eBay start ook met bandenmontage - Automobielmanagement.nl

eBay start ook met bandenmontage

eBay Motors, onderdeel van eBay, start met het aanbieden van bandenmontage. Bedrijven kunnen nu via eBay hun bandenmontageservice verkopen.

eBay start ook met bandenmontage

Hiervoor is er een speciale rubriek toegevoegd aan het aanbod van automotive services. Aanvankelijk wordt de bandenmontage alleen via eBay aangeboden in Duitsland. Het is de bedoeling dat de service later deze zomer ook zal worden aangeboden in de Verenigde Staten. Andere landen zullen later volgen.

Bundelen

Door de nieuwe service hebben mensen nu de mogelijkheid om de aankoop van banden via eBay te bundelen met de montage ervan. Zij kunnen – eveneens via eBay – een bedrijf selecteren voor de montage. De banden die via de site zijn gekocht kunnen dan rechtstreeks aan het gekozen bedrijf worden geleverd voor de montage.