In eerste instantie hoopt Aston Martin daarmee de komende vijf jaar zo’n half miljard euro aan omzet uit Japan weg te halen, hoopt CEO Andy Palmer. Aan de andere kant denkt hij ook voor enkele tientallen miljoenen aan onderdelen in Japan in te kopen.

Brug naar elektrische en connected cars 

‘’Als tweede markt voor luxe auto’s in de wereld neemt Japan een sleutelpositie in bij onze toekomstplannen nu we de onderneming nieuw leven inblazen en ons aanbod verder uitbreiden. Eigen vestigingen daar bieden ons inzicht in het gedrag en de wensen van de kopers van luxere auto’s en geven ons ook aansluiting bij onderzoek en technologieën rond elektrische en connected cars,” aldus Palmer tijdens een handelsreis van Britse zakenmensen naar Japan.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding