De vraag is de laatste jaren zo gedaald dat John Lewis de voorheen high-tech gadgets bovenaan de lijst heeft gezet van producten die uit de winkels worden gehaald. Omdat er zo nu en dan nog wel een klant om vraagt, zijn navigatiesystemen bij John Lewis nog wel online te bestellen.

Smartphone

Suddy Bhardwaj, inkoper voor kleine elektronica bij de winkelketen: "Mensen gebruiken tegenwoordig de navigatie in de auto zelf of op hun smartphone met apps zoals Google Maps of Waze die zichzelf voortdurend updaten." Winkels als John Lewis maar ook Dixons verkochten vroeger een hele rij verschillende navigatiesystemen, onder meer van TomTom, maar die zijn successievelijk alle van de planken verdwenen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding