Nissan voert productie in Rusland op

Nissan heeft een tweeploegendienst ingevoerd in haar fabriek in Sint Petersburg om in te spelen op de snel herstellende automarkt in Rusland en de grote vraag naar Nissan’s SUV’s, de Qashqai, X-Trail en Murano.

Drastische daling productie Nissan

Vanwege de uitbreiding heeft Nissan ook 457 nieuwe medewerkers aangetrokken waarvoor zich meer dan 10.000 kandidaten hadden gemeld. Verwacht wordt dat de fabriek dit jaar al een kwart meer auto’s van de band laat rollen dan de 36.464 van vorig jaar. Die worden voor een deel ook uitgevoerd naar omringende landen en Libanon. Nissan verkocht dit jaar tot nu toe in Rusland twee procent meer auto’s dan een jaar geleden maar de groei neemt snel toe.

Positieve blik

"De uitbreiding met een tweede ploeg weerspiegelt onze positieve blik voor de markt in Rusland. We verwelkomen meer dan 450 nieuwe medewerkers en kijken uit naar het succes van de modellen die worden ontwikkeld en gebouwd in Rusland specifiek voor Russische klanten," luidt het commentaar van Igor Boytsov, directeur productie bij Nissan in Rusland.

Nissan voert productie in Rusland op - Automobielmanagement.nl

Nissan voert productie in Rusland op

Nissan heeft een tweeploegendienst ingevoerd in haar fabriek in Sint Petersburg om in te spelen op de snel herstellende automarkt in Rusland en de grote vraag naar Nissan’s SUV’s, de Qashqai, X-Trail en Murano.

Drastische daling productie Nissan

Vanwege de uitbreiding heeft Nissan ook 457 nieuwe medewerkers aangetrokken waarvoor zich meer dan 10.000 kandidaten hadden gemeld. Verwacht wordt dat de fabriek dit jaar al een kwart meer auto’s van de band laat rollen dan de 36.464 van vorig jaar. Die worden voor een deel ook uitgevoerd naar omringende landen en Libanon. Nissan verkocht dit jaar tot nu toe in Rusland twee procent meer auto’s dan een jaar geleden maar de groei neemt snel toe.

Positieve blik

"De uitbreiding met een tweede ploeg weerspiegelt onze positieve blik voor de markt in Rusland. We verwelkomen meer dan 450 nieuwe medewerkers en kijken uit naar het succes van de modellen die worden ontwikkeld en gebouwd in Rusland specifiek voor Russische klanten," luidt het commentaar van Igor Boytsov, directeur productie bij Nissan in Rusland.