Volkswagen werknemers weg na miljoenenwinst in Lotto

Twee werknemers van een fabriek van Volkswagen in Baunatal bij Kassel zijn met onmiddellijke ingang gestopt met werken nadat ze enkele miljoenen hadden gewonnen in de Duitse Lotto.

Een derde collega van dezelfde afdeling versnellingsbakken waar de lottogroep draaide deelde eveneens in de prijs maar heeft nog niet besloten of hij zijn baan er ook aan zal geven. Een vierde, die net uit het lottogroepje was gestapt, heeft van zijn meer gelukkige collega’s 100.000 euro toegestopt gekregen. Hoeveel het drietal precies heeft gewonnen kon de Lotto nog niet zeggen maar zeker is wel dat het in de vele miljoenen loopt.

Productie vertraging

Volkswagen spreekt overigens berichten tegen dat de productie van versnellingsbakken in Baunatal door het plotseling opstappen van twee ervaren krachten vertraging oploopt. Dat de werknemers van één afdeling samen in de lotto speelden is volgens de woordvoerder een privé aangelegenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen werknemers weg na miljoenenwinst in Lotto - Automobielmanagement.nl

Volkswagen werknemers weg na miljoenenwinst in Lotto

Twee werknemers van een fabriek van Volkswagen in Baunatal bij Kassel zijn met onmiddellijke ingang gestopt met werken nadat ze enkele miljoenen hadden gewonnen in de Duitse Lotto.

Een derde collega van dezelfde afdeling versnellingsbakken waar de lottogroep draaide deelde eveneens in de prijs maar heeft nog niet besloten of hij zijn baan er ook aan zal geven. Een vierde, die net uit het lottogroepje was gestapt, heeft van zijn meer gelukkige collega’s 100.000 euro toegestopt gekregen. Hoeveel het drietal precies heeft gewonnen kon de Lotto nog niet zeggen maar zeker is wel dat het in de vele miljoenen loopt.

Productie vertraging

Volkswagen spreekt overigens berichten tegen dat de productie van versnellingsbakken in Baunatal door het plotseling opstappen van twee ervaren krachten vertraging oploopt. Dat de werknemers van één afdeling samen in de lotto speelden is volgens de woordvoerder een privé aangelegenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding