Peugeot heeft Black Friday actie (maar niet in NL)

PSA Retail doet mee aan de Black Friday koorts en biedt deze week op vrijdag en zaterdag showmodellen en gebruikte auto’s met een lage kmstand van Peugeot aan met forse kortingen.

De actie geldt niet alleen in Frankrijk maar ook in andere Europese landen. Ons land hoort daar niet bij omdat PSA Retail als retailvestiging niet aanwezig is in Nederland, aldus een woordvoerster van Peugeot Nederland. "Peugeot heeft wel de Winterdrive actie," voegt zij er aan toe.

Volgens PSA Retail kennen meer dan de helft van de Fransen Black Friday inmiddels, een percentage dat in Nederland niet veel lager zal liggen. De bekendheid is de laatste tijd ook snel toegenomen. "PSA speelt op de groei in die trend in door zelf Black Friday te vieren," aldus PSA Retail. In dat kader zijn er niet alleen kortingen op auto’s maar ook acties met onderdelen, accessoires en kortingen op de aftersales service. De verkooporganisatie van de Franse autofabrikant wordt ondersteund met een uitgebreide reclamecampagne.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot heeft Black Friday actie (maar niet in NL) - Automobielmanagement.nl

Peugeot heeft Black Friday actie (maar niet in NL)

PSA Retail doet mee aan de Black Friday koorts en biedt deze week op vrijdag en zaterdag showmodellen en gebruikte auto’s met een lage kmstand van Peugeot aan met forse kortingen.

De actie geldt niet alleen in Frankrijk maar ook in andere Europese landen. Ons land hoort daar niet bij omdat PSA Retail als retailvestiging niet aanwezig is in Nederland, aldus een woordvoerster van Peugeot Nederland. "Peugeot heeft wel de Winterdrive actie," voegt zij er aan toe.

Volgens PSA Retail kennen meer dan de helft van de Fransen Black Friday inmiddels, een percentage dat in Nederland niet veel lager zal liggen. De bekendheid is de laatste tijd ook snel toegenomen. "PSA speelt op de groei in die trend in door zelf Black Friday te vieren," aldus PSA Retail. In dat kader zijn er niet alleen kortingen op auto’s maar ook acties met onderdelen, accessoires en kortingen op de aftersales service. De verkooporganisatie van de Franse autofabrikant wordt ondersteund met een uitgebreide reclamecampagne.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding