Toeleverancier Faurecia doet R&D in China

De grote Franse toeleverancier aan de auto-industrie Faurecia heeft een nieuw centrum voor onderzoek en ontwikkeling geopend in Shanghai.

In een complex van 45.000 vierkante meter op het Eureka Business Park werken 620 mensen waaronder 320 ingenieurs aan de ontwikkeling van schone-lucht-technologie voor zowel personen- als vrachtauto’s.

"Dit is een volgende mijlpaal bij Faurecia’s ontwikkeling in China. Dit centrum versterkt de innovatie mogelijkheden van Faurecia Clean Mobility, met name voor vrachtwagens waarvoor in 2020 nieuwe eisen van kracht worden die we alleen met doorbraak-technologieën kunnen halen," zegt CEO Patrick Koller. Het Franse concern, dat vroeger tot PSA behoorde, is al meer dan twintig jaar in China aanwezig en daar inmiddels marktleider in haar werkgebied. Op dit moment biedt Faurecia er werk aan 17.000 mensen verspreid over 48 fabrieken en 4 researchcentra.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Toeleverancier Faurecia doet R&D in China - Automobielmanagement.nl

Toeleverancier Faurecia doet R&D in China

De grote Franse toeleverancier aan de auto-industrie Faurecia heeft een nieuw centrum voor onderzoek en ontwikkeling geopend in Shanghai.

In een complex van 45.000 vierkante meter op het Eureka Business Park werken 620 mensen waaronder 320 ingenieurs aan de ontwikkeling van schone-lucht-technologie voor zowel personen- als vrachtauto’s.

"Dit is een volgende mijlpaal bij Faurecia’s ontwikkeling in China. Dit centrum versterkt de innovatie mogelijkheden van Faurecia Clean Mobility, met name voor vrachtwagens waarvoor in 2020 nieuwe eisen van kracht worden die we alleen met doorbraak-technologieën kunnen halen," zegt CEO Patrick Koller. Het Franse concern, dat vroeger tot PSA behoorde, is al meer dan twintig jaar in China aanwezig en daar inmiddels marktleider in haar werkgebied. Op dit moment biedt Faurecia er werk aan 17.000 mensen verspreid over 48 fabrieken en 4 researchcentra.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding