Opel gaat niet naar Autosalon van Genève

Opel is één van de grote afwezigen tijdens de komende Autosalon van Genève. De Duitse dochter van PSA ‘geeft haar geld liever uit aan eigen evenementen dan aan grote algemene publiekshows’.

"We zullen continu onze aanwezigheid op een autoshow bekijken. We participeren alleen als het in ons voordeel is. In de huidige context wordt onze deelname aan autotentoonstellingen meer door ‘return on investment’ dan door gewoonte bepaald," aldus een woordvoerder.

Niet de enige 

Overigens is Opel niet de enige die voor de tot voor kort onaantastbare beurs in Genève heeft afgezegd. Ook Mini en het kleinere zustermerk van Opel DS laten het afweten. Voor Mini is dat geen uitzondering want dat Britse merk van BMW laat zich steeds minder op grote autotentoonstellingen zien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Opel gaat niet naar Autosalon van Genève - Automobielmanagement.nl

Opel gaat niet naar Autosalon van Genève

Opel is één van de grote afwezigen tijdens de komende Autosalon van Genève. De Duitse dochter van PSA ‘geeft haar geld liever uit aan eigen evenementen dan aan grote algemene publiekshows’.

"We zullen continu onze aanwezigheid op een autoshow bekijken. We participeren alleen als het in ons voordeel is. In de huidige context wordt onze deelname aan autotentoonstellingen meer door ‘return on investment’ dan door gewoonte bepaald," aldus een woordvoerder.

Niet de enige 

Overigens is Opel niet de enige die voor de tot voor kort onaantastbare beurs in Genève heeft afgezegd. Ook Mini en het kleinere zustermerk van Opel DS laten het afweten. Voor Mini is dat geen uitzondering want dat Britse merk van BMW laat zich steeds minder op grote autotentoonstellingen zien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding