De app is kort geleden ook beschikbaar gekomen voor gebruikers in België en Portugal. Free2Move draaide in Europa al in Frankrijk zelf, Duitsland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Zweden en Oostenrijk alsmede in ruim twintig landen elders in de wereld waaronder de Verenigde Staten. Aan de andere kant zijn er inmiddels meer dan 30 dienstverleners als partner op aangesloten. Daaronder zitten ook de autodeel-aanbieders van andere autobedrijven zoals Car2Go of DriveNow terwijl in Berlijn ook Uber meedraait.

Verjaardig 

Brigitte Courtehoux, Executive Vice President Mobility & Connectivity Services bij PSA: "We zijn trots dat we op de eerste verjaardag van Free2Move al 600.000 gebruikers kunnen melden. Doel is om het leven en de mobiliteit voor iedereen gemakkelijker te maken. Dit is nog maar het begin, we blijven onze diensten uitrollen in Europa en de Verenigde Staten. Wij willen daarmee een belangrijke speler worden op de markt van internationale mobiliteitsdiensten."