App van PSA telt 600.000 gebruikers, nu ook in België

Het Free2Move platform voor autodelen, fiets- of scooterverhuur en andere mobiliteitsdiensten van PSA telt een jaar na de lancering 600.000 gebruikers.

De app is kort geleden ook beschikbaar gekomen voor gebruikers in België en Portugal. Free2Move draaide in Europa al in Frankrijk zelf, Duitsland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Zweden en Oostenrijk alsmede in ruim twintig landen elders in de wereld waaronder de Verenigde Staten. Aan de andere kant zijn er inmiddels meer dan 30 dienstverleners als partner op aangesloten. Daaronder zitten ook de autodeel-aanbieders van andere autobedrijven zoals Car2Go of DriveNow terwijl in Berlijn ook Uber meedraait.

Verjaardig 

Brigitte Courtehoux, Executive Vice President Mobility & Connectivity Services bij PSA: "We zijn trots dat we op de eerste verjaardag van Free2Move al 600.000 gebruikers kunnen melden. Doel is om het leven en de mobiliteit voor iedereen gemakkelijker te maken. Dit is nog maar het begin, we blijven onze diensten uitrollen in Europa en de Verenigde Staten. Wij willen daarmee een belangrijke speler worden op de markt van internationale mobiliteitsdiensten."

App van PSA telt 600.000 gebruikers, nu ook in België - Automobielmanagement.nl

App van PSA telt 600.000 gebruikers, nu ook in België

Het Free2Move platform voor autodelen, fiets- of scooterverhuur en andere mobiliteitsdiensten van PSA telt een jaar na de lancering 600.000 gebruikers.

De app is kort geleden ook beschikbaar gekomen voor gebruikers in België en Portugal. Free2Move draaide in Europa al in Frankrijk zelf, Duitsland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Zweden en Oostenrijk alsmede in ruim twintig landen elders in de wereld waaronder de Verenigde Staten. Aan de andere kant zijn er inmiddels meer dan 30 dienstverleners als partner op aangesloten. Daaronder zitten ook de autodeel-aanbieders van andere autobedrijven zoals Car2Go of DriveNow terwijl in Berlijn ook Uber meedraait.

Verjaardig 

Brigitte Courtehoux, Executive Vice President Mobility & Connectivity Services bij PSA: "We zijn trots dat we op de eerste verjaardag van Free2Move al 600.000 gebruikers kunnen melden. Doel is om het leven en de mobiliteit voor iedereen gemakkelijker te maken. Dit is nog maar het begin, we blijven onze diensten uitrollen in Europa en de Verenigde Staten. Wij willen daarmee een belangrijke speler worden op de markt van internationale mobiliteitsdiensten."