DiDi en Renault-Nissan-Mitsubishi hebben dat in een ‘memorandum of understanding’ vastgelegd. "Dat onderstreept onze toewijding in de richting van nieuwe mobiliteitsdiensten, met name de vraag naar transport-on-demand in automatisch rijdende voertuigen," aldus de alliantie.

Ogi Redzic, die bij de drie autobedrijven leiding geeft aan connected voertuigen en mobiliteitsdiensten: "Deze samenwerking biedt onze veelbelovende commerciële en technologische mogelijkheden. Het past ook bij de strategie rond de elektrificatie van auto’s, autonoom rijden, connectiviteit en nieuwe diensten." Chen Ting, General Manager van DiDi Chuxing, is vooral blij dat hij één van de meest vooraanstaande partners in de autowereld binnen heeft kunnen halen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding