Werknemers BMW vangen 9.455 euro bonus

Alle Duitse werknemers van BMW vangen 9.455 euro bonus vanwege de uitstekende prestaties die het bedrijf vorig jaar heeft geleverd. Van dat bedrag wordt 8.509,50 euro op de bankrekening gestort, de rest gaat in het pensioenfonds.

BMW zag de winst vorig jaar met een kwart toenemen naar 8,7 miljard euro. "Een onderneming is zo goed als haar werknemers zijn. Met hun voorbeeldige inzet vormen zij de drijvende kracht achter onze prestaties," zegt CEO Harald Krüger. De bonus van BMW is de hoogste die dit jaar in de Duitse autowereld wordt uitgekeerd. Daimler komt op 5.700 euro, Audi 4.770 euro en Volkswagen 4.100 euro. Bij toeleverancier ZF moeten de werknemers het echter met 1.480 euro doen. Porsche heeft tot nu toe nog niet meegedeeld hoe hoog de bonus uitvalt.

Werknemers BMW vangen 9.455 euro bonus - Automobielmanagement.nl

Werknemers BMW vangen 9.455 euro bonus

Alle Duitse werknemers van BMW vangen 9.455 euro bonus vanwege de uitstekende prestaties die het bedrijf vorig jaar heeft geleverd. Van dat bedrag wordt 8.509,50 euro op de bankrekening gestort, de rest gaat in het pensioenfonds.

BMW zag de winst vorig jaar met een kwart toenemen naar 8,7 miljard euro. "Een onderneming is zo goed als haar werknemers zijn. Met hun voorbeeldige inzet vormen zij de drijvende kracht achter onze prestaties," zegt CEO Harald Krüger. De bonus van BMW is de hoogste die dit jaar in de Duitse autowereld wordt uitgekeerd. Daimler komt op 5.700 euro, Audi 4.770 euro en Volkswagen 4.100 euro. Bij toeleverancier ZF moeten de werknemers het echter met 1.480 euro doen. Porsche heeft tot nu toe nog niet meegedeeld hoe hoog de bonus uitvalt.