Amazon levert pakket in je auto af (filmpje)

Internetgigant Amazon kan voortaan pakketjes in de kofferbak van een auto afleveren. Amazon heeft daartoe afspraken gemaakt met General Motors en Volvo.

De eigenaren van dat soort merken auto’s moeten wel een account hebben bij een speciale ‘club’, bij GM OnStart en bij Volvo On Call, en kunnen dan de Amazon Key In-Car app downloaden waarmee je de besteller – eenmalig – de kofferdeksel kan laten openen. Amazon neemt voorlopig een proef met het nieuwe systeem in 37 Amerikaanse steden. "Ik ben er van overtuigd dat dit de toekomst is voor het bezorgen van pakjes door online winkeliers," zegt een enthousiaste gebruiker via CNN.

Bekijk onderstaand het filmpje.  

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Amazon levert pakket in je auto af (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Amazon levert pakket in je auto af (filmpje)

Internetgigant Amazon kan voortaan pakketjes in de kofferbak van een auto afleveren. Amazon heeft daartoe afspraken gemaakt met General Motors en Volvo.

De eigenaren van dat soort merken auto’s moeten wel een account hebben bij een speciale ‘club’, bij GM OnStart en bij Volvo On Call, en kunnen dan de Amazon Key In-Car app downloaden waarmee je de besteller – eenmalig – de kofferdeksel kan laten openen. Amazon neemt voorlopig een proef met het nieuwe systeem in 37 Amerikaanse steden. "Ik ben er van overtuigd dat dit de toekomst is voor het bezorgen van pakjes door online winkeliers," zegt een enthousiaste gebruiker via CNN.

Bekijk onderstaand het filmpje.  

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding