Productie Jaguar I-Pace voor Nederland verhoogd

Jaguar gaat de productie van de 100% elektrische I-Pace voor Nederland verhogen. Jaguar erkent hiermee het belang van de Nederlandse markt en voorkomt daarmee tevens dat de auto voor zijn marktintroductie al uitverkocht zou zijn.

Column Ton Roks: Playbackshow

4 procent bijtelling

"We zijn bijzonder trots dat Jaguar het belang van de Nederlandse markt erkent en het aantal productieallocaties verhoogt", zegt Marc Bienemann, managing director Jaguar Land Rover Benelux. De I-Pace staat vanaf vandaag in de Nederlandse showrooms en kost op z’n minst 80.330 euro. Zakelijke rijders profiteren bij registratie in 2018 van maximaal vijf jaar 4 procent bijtelling.

De I-Pace is voorzien van twee elektromotoren die samen 294 kW (400 pk) vermogen en 696 Nm koppel leveren. Daarmee heeft de volledig elektrisch aangedreven auto ongeveer 4,8 seconden nodig om vanuit stilstand naar 100 km/uur te accelereren.

480 kilometer

Jaguar rust de auto uit met een 90 kWh lithium-ion-batterij, waarmee de auto een actieradius heeft van 480 kilometer (WLTP). Een geheel lege batterij is volgens de fabrikant in 40 minuten tot 80 procent op te laden (100 kW gelijkstroom).

Automobiel Management schreef al eerder over het verkoopsucces van de nieuwe elektrisch aangedreven Jaguar. 

Productie Jaguar I-Pace voor Nederland verhoogd - Automobielmanagement.nl

Productie Jaguar I-Pace voor Nederland verhoogd

Jaguar gaat de productie van de 100% elektrische I-Pace voor Nederland verhogen. Jaguar erkent hiermee het belang van de Nederlandse markt en voorkomt daarmee tevens dat de auto voor zijn marktintroductie al uitverkocht zou zijn.

Column Ton Roks: Playbackshow

4 procent bijtelling

"We zijn bijzonder trots dat Jaguar het belang van de Nederlandse markt erkent en het aantal productieallocaties verhoogt", zegt Marc Bienemann, managing director Jaguar Land Rover Benelux. De I-Pace staat vanaf vandaag in de Nederlandse showrooms en kost op z’n minst 80.330 euro. Zakelijke rijders profiteren bij registratie in 2018 van maximaal vijf jaar 4 procent bijtelling.

De I-Pace is voorzien van twee elektromotoren die samen 294 kW (400 pk) vermogen en 696 Nm koppel leveren. Daarmee heeft de volledig elektrisch aangedreven auto ongeveer 4,8 seconden nodig om vanuit stilstand naar 100 km/uur te accelereren.

480 kilometer

Jaguar rust de auto uit met een 90 kWh lithium-ion-batterij, waarmee de auto een actieradius heeft van 480 kilometer (WLTP). Een geheel lege batterij is volgens de fabrikant in 40 minuten tot 80 procent op te laden (100 kW gelijkstroom).

Automobiel Management schreef al eerder over het verkoopsucces van de nieuwe elektrisch aangedreven Jaguar.