In een fabriek in het Italiaanse Sevelsud worden al de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper gebouwd en daar worden nu ook de soortgelijke bestelwagens van Opel/Vauxhall aan toegevoegd. Bovendien is de overeenkomst verlengd tot 2023.

De productie in Sevel sud wordt de komende tijd opgevoerd van 300.000 naar 350.000 wagens per jaar. Om dat te realiseren komen er ook een aantal ploegen bij. PSA heeft bovendien laten weten dat de fabriek mogelijk ook grotere bestelwagens als de Opel Movano gaat bouwen. Dat model rolt momenteel van de band in een Renault-fabriek in Batilly. ‘’We onderzoeken momenteel verschillende scenario’s om aan de vraag van onze klanten te voldoen,’’ zegt een woordvoerder. PSA verkocht vorig jaar ruim 564.000 kleine en grotere bestelwagens waarmee het naar eigen zeggen in Europa ook marktleider is.