Als dat slaagt dan zou Aston Martin al na minder dan een jaar weer van de beurs verdwijnen. Aston Martin ging in oktober vorig jaar naar de beurs in Londen maar dat is geen onverdeeld succes gebleken. Vrijdag stond de koers op 9,63 Pond, bijna een kwart lager dan de introductieprijs. InvestIndustrial is nu bereid de andere aandeelhouders nu tien pond voor hun stukken te betalen. Aston Martin zet slechte cijfers neer omdat het net als andere autobedrijven fors moet investeren in elektrische auto’s. Bovendien hoopt het de beperkte modellenreeks volgend jaar uit te breiden met een eerste SUV. Als Brits bedrijf heeft het sportwagenmerk echter ook te lijden onder de kopersstaking vanwege Brexit. De Italiaanse investeerders zijn overigens ook eigenaar van het eveneens Britse Morgan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding