Nieuwe Defender voor Britse Rode Kruis

Jaguar Land Rover heeft 27 nieuwe Defenders ter beschikking gesteld aan het Britse Rode Kruis voor het vervoer van medicijnen en voedsel. Die pas gelanceerde New Defenders waren oorspronkelijk bedoeld voor testritten door autojournalisten.

JLR heeft het Red Cross in Groot-Brittannië in totaal 57 voertuigen uitgeleend. Daarnaast zijn er nog eens ruim honderd ter beschikking gesteld aan hulpdiensten in Spanje, Zuid-Afrika, Frankrijk en Australië. De Britse autobouwer hoopt dat aantal de komende dagen in snel tempo op te voeren, ook in andere landen. Bovendien heeft JLR ook beschermende kleding overgedragen aan de Britse National Health Service die door de coronacrisis onder grote druk staat.

Stil

Een deel van de auto’s, zeker de New Defenders, stonden toch stil omdat de officiële lancering van dat nieuwe ‘oude’ model in veel landen is uit- of afgesteld. “We doen alles wat we maar kunnen om mensen die dat nodig hebben te steunen. Onze samenwerking met het internationale Rode Kruis bestaat al 65 jaar en we werken hand-in-hand met hen gedurende deze wereldwijde gezondheidscrisis. We bieden ook hulp dichterbij aan mensen in onze eigen gemeenschappen,” zegt directeur customer experience Finbar McFall van Jaguar Land Rover.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Defender voor Britse Rode Kruis - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Defender voor Britse Rode Kruis

Jaguar Land Rover heeft 27 nieuwe Defenders ter beschikking gesteld aan het Britse Rode Kruis voor het vervoer van medicijnen en voedsel. Die pas gelanceerde New Defenders waren oorspronkelijk bedoeld voor testritten door autojournalisten.

JLR heeft het Red Cross in Groot-Brittannië in totaal 57 voertuigen uitgeleend. Daarnaast zijn er nog eens ruim honderd ter beschikking gesteld aan hulpdiensten in Spanje, Zuid-Afrika, Frankrijk en Australië. De Britse autobouwer hoopt dat aantal de komende dagen in snel tempo op te voeren, ook in andere landen. Bovendien heeft JLR ook beschermende kleding overgedragen aan de Britse National Health Service die door de coronacrisis onder grote druk staat.

Stil

Een deel van de auto’s, zeker de New Defenders, stonden toch stil omdat de officiële lancering van dat nieuwe ‘oude’ model in veel landen is uit- of afgesteld. “We doen alles wat we maar kunnen om mensen die dat nodig hebben te steunen. Onze samenwerking met het internationale Rode Kruis bestaat al 65 jaar en we werken hand-in-hand met hen gedurende deze wereldwijde gezondheidscrisis. We bieden ook hulp dichterbij aan mensen in onze eigen gemeenschappen,” zegt directeur customer experience Finbar McFall van Jaguar Land Rover.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding