Toyota hervat productie in twee laatste Europese fabrieken

Toyota hervat de productie in de twee laatste fabrieken in Europa die vanwege de coronacrisis nog stillagen: Kolín (Tsjechië) en Burnaston (Engeland). Al eerder startte Toyota de productie opnieuw in Frankrijk, Polen, Turkije, Rusland en de Deeside motorenfabriek in Engeland.

De tweede productiefaciliteit van Toyota in Groot-Brittannië in Burnaston, waar onder andere de Corolla Hatchback en de Corolla Touring Sports worden geproduceerd. hervat op 26 mei 2020 de productie. Die kwam op 18 maart stil te liggen vanwege de coronapandemie. In de Tsjechische fabriek in Kolín – een joint venture met de Franse autogroep PSA – produceert Toyota de Aygo. De productie ligt daar sinds 19 maart stil en wordt op 25 mei 2020 weer geleidelijk opgestart.

Introductiedagen

Speciale introductiedagen moeten ervoor zorgen dat werknemers vertrouwd raken met hun nieuwe werkomgeving en alle maatregelen die zijn genomen om te kunnen voldoen aan alle richtlijnen met betrekking tot ‘social distancing’ en de hygiëne vanwege de coronacrisis. Alle maatregelen zijn in overeenstemming met de aanbevelingen en richtlijnen van de nationale autoriteiten. Onder andere mondkapjes of gezichtsmaskers zijn verplicht.

Toyota hervat productie in twee laatste Europese fabrieken - Automobielmanagement.nl

Toyota hervat productie in twee laatste Europese fabrieken

Toyota hervat de productie in de twee laatste fabrieken in Europa die vanwege de coronacrisis nog stillagen: Kolín (Tsjechië) en Burnaston (Engeland). Al eerder startte Toyota de productie opnieuw in Frankrijk, Polen, Turkije, Rusland en de Deeside motorenfabriek in Engeland.

De tweede productiefaciliteit van Toyota in Groot-Brittannië in Burnaston, waar onder andere de Corolla Hatchback en de Corolla Touring Sports worden geproduceerd. hervat op 26 mei 2020 de productie. Die kwam op 18 maart stil te liggen vanwege de coronapandemie. In de Tsjechische fabriek in Kolín – een joint venture met de Franse autogroep PSA – produceert Toyota de Aygo. De productie ligt daar sinds 19 maart stil en wordt op 25 mei 2020 weer geleidelijk opgestart.

Introductiedagen

Speciale introductiedagen moeten ervoor zorgen dat werknemers vertrouwd raken met hun nieuwe werkomgeving en alle maatregelen die zijn genomen om te kunnen voldoen aan alle richtlijnen met betrekking tot ‘social distancing’ en de hygiëne vanwege de coronacrisis. Alle maatregelen zijn in overeenstemming met de aanbevelingen en richtlijnen van de nationale autoriteiten. Onder andere mondkapjes of gezichtsmaskers zijn verplicht.