Met de aflevering van de eerste Duitse auto heeft Polestar zich aan zijn leverafspraken kunnen houden, zegt directeur Alexander Lutz van Polestar Deutschland. ‘’Dat is een enorme verdienste van onze teams die onvermoeibaar hebben gewerkt om het vertrouwen dat onze eerste klanten in ons hebben getoond niet teleur te stellen.’’ Lutz zegt toe dat belangstellenden die nu één van zijn auto’s bestellen die nog dit jaar geleverd zullen krijgen. ‘’Klanten kunnen daarmee profiteren van de steunmaatregelen en de lagere BTW die alleen nog bij aflevering dit jaar van kracht zullen zijn.’’

Space-locaties

Polestar zal in Duitsland in eerste instanties zeven Space-vestigingen openen. De volgende komen in Hamburg, Berlin, Keulen, Frankfurt, Stuttgart en München. Wereldwijd moeten er dit jaar 50 van dat soort vestigingen in gebruik zijn. Lutz tenslotte: ‘’De belangstelling voor een proefrit is ongelofelijk groot. In de eerste minuten dat de boeking open stond waren de eerste weken al volledig vol.’’