Dodge en RAM: 47 procent meer omzet in Europa 

AEC Europe, de officiële importeur van Dodge en RAM in Europa, heeft de omzet vorig jaar met 47 procent zien toenemen. Op hoeveel die omzet is uitgekomen, deelt de dochteronderneming van het Canadese Auto Export Corporation niet mee.

Om aan de nog altijd sterk toenemende vraag te voldoen, heeft AEC Europe de capaciteit van haar invoer- en verwerkingscentrum in de haven van Antwerpen onlangs verdubbeld. Daar worden uit de VS aangevoerde auto’s aangepast aan de Europese regels en verder afleverklaar gemaakt. Het complex biedt nu parkeerruimte voor rond de 1.200 auto’s. Daarnaast is ook een onderdelen- en accessoirescentrum in het Duitse Hinblick recent uitgebreid.

Groei

Het in München gevestigde AEC Europe werkt samen met zo’n 130 geautoriseerde dealers in heel Europa. De importeur en distributeur voorziet hen vanuit Antwerpen van auto’s, originele onderdelen, opleidingen en verdere ondersteuning. “Parallel aan de omzet groeit ook ons bedrijf continu. We konden afgelopen jaar veel nieuwe medewerkers begroeten en zullen ook in 2021 weer voor veel nieuwigheden zorgen,’’ zegt John R.F. Muratori, Chief Operating Officer van moederbedrijf AEC. Hij kondigt niet alleen nieuwe modellen van Dodge en RAM aan maar ook nieuwe diensten ‘in de richting van mobiliteit.’

Dodge en RAM: 47 procent meer omzet in Europa - Automobielmanagement.nl

Dodge en RAM: 47 procent meer omzet in Europa 

AEC Europe, de officiële importeur van Dodge en RAM in Europa, heeft de omzet vorig jaar met 47 procent zien toenemen. Op hoeveel die omzet is uitgekomen, deelt de dochteronderneming van het Canadese Auto Export Corporation niet mee.

Om aan de nog altijd sterk toenemende vraag te voldoen, heeft AEC Europe de capaciteit van haar invoer- en verwerkingscentrum in de haven van Antwerpen onlangs verdubbeld. Daar worden uit de VS aangevoerde auto’s aangepast aan de Europese regels en verder afleverklaar gemaakt. Het complex biedt nu parkeerruimte voor rond de 1.200 auto’s. Daarnaast is ook een onderdelen- en accessoirescentrum in het Duitse Hinblick recent uitgebreid.

Groei

Het in München gevestigde AEC Europe werkt samen met zo’n 130 geautoriseerde dealers in heel Europa. De importeur en distributeur voorziet hen vanuit Antwerpen van auto’s, originele onderdelen, opleidingen en verdere ondersteuning. “Parallel aan de omzet groeit ook ons bedrijf continu. We konden afgelopen jaar veel nieuwe medewerkers begroeten en zullen ook in 2021 weer voor veel nieuwigheden zorgen,’’ zegt John R.F. Muratori, Chief Operating Officer van moederbedrijf AEC. Hij kondigt niet alleen nieuwe modellen van Dodge en RAM aan maar ook nieuwe diensten ‘in de richting van mobiliteit.’