Maart was beste verkoopmaand ooit voor MG in Europa

MG heeft afgelopen maand in Europa 12.378 auto’s verkocht, een nieuw verkooprecord volgens het bedrijf. De afzet groeide met 142 procent ten opzichte van maart 2021, toen het merk 5.109 modellen verkocht.

Ook de kwartaalcijfers laten een aanzienlijke verkoopgroei zien meldt MG. In de eerste drie maanden van 2022 verkocht het merk 22.135 voertuigen, ten opzichte van 8.580 stuks in het eerste kwartaal van 2021. De modellen van MG zijn nu leverbaar in zestien Europese landen. Dit jaar breidt het merk zijn activiteiten verder uit naar Oost- en Centraal-Europa.

Elektrische stationwagen

Xinyu Liu, de nieuwe CEO van MG Motor Europe: “Dit is een geweldig verkoopresultaat voor het merk dat slechts tweeënhalf jaar geleden zijn comeback maakte op het vasteland van Europa. We verwachten deze verkoopgroei door te trekken met nieuwe modellen, waaronder de nieuwe MG5 Electric: ’s werelds eerste volledig elektrische stationwagen.”

Lees ook:
AutoBinck gaat MG’s in Tsjechië en Slowakije verkopen

Reageren
500 tekens over
Maart was beste verkoopmaand ooit voor MG in Europa - Automobielmanagement.nl

Maart was beste verkoopmaand ooit voor MG in Europa

MG heeft afgelopen maand in Europa 12.378 auto’s verkocht, een nieuw verkooprecord volgens het bedrijf. De afzet groeide met 142 procent ten opzichte van maart 2021, toen het merk 5.109 modellen verkocht.

Ook de kwartaalcijfers laten een aanzienlijke verkoopgroei zien meldt MG. In de eerste drie maanden van 2022 verkocht het merk 22.135 voertuigen, ten opzichte van 8.580 stuks in het eerste kwartaal van 2021. De modellen van MG zijn nu leverbaar in zestien Europese landen. Dit jaar breidt het merk zijn activiteiten verder uit naar Oost- en Centraal-Europa.

Elektrische stationwagen

Xinyu Liu, de nieuwe CEO van MG Motor Europe: “Dit is een geweldig verkoopresultaat voor het merk dat slechts tweeënhalf jaar geleden zijn comeback maakte op het vasteland van Europa. We verwachten deze verkoopgroei door te trekken met nieuwe modellen, waaronder de nieuwe MG5 Electric: ’s werelds eerste volledig elektrische stationwagen.”

Lees ook:
AutoBinck gaat MG’s in Tsjechië en Slowakije verkopen