Indrukwekkende klassiekerveiling in Monaco [mét fotogalerij]

Op a.s. zaterdag 1 mei gaan in Monaco meer dan 80 klassiekers onder de hamer. Het is de eerste keer dat veilinghuis RM Auctions in het vorstendom een veiling organiseert.

Een van de topstukken die geveild gaat worden is de BMW 328 Mille Miglia "Bügelfalte" uit 1937. Daarnaast heeft RM Auctions de hand weten te leggen op een privé verzameling Ferrari’s  waaronder een 250GT Tour de France uit 1958. Verwachte opbrengst van deze auto: rond de 2,5 mln euro. De overige vier zijn een Ferrari 225 Sport Vignale Berlinetta, geschat tussen de zeshonderd- en achthonderdduizend euro, een 365 GTS/4 Daytona Spyder ingeschat op hetzelfde bedrag als de Vignale, een Ferrari 275 GTB uit 1965 tussen zeven- en negenhonderdduizend euro en als laatste uit 1954 een 250 Europa Pinin Farina Coupe die vanaf 450 duizend euro in de boeken staat.

Naast de vijf collector items gaan er ook nog eens 26 Rolls-Royces onder de hamer; de zogenaamde Zach Collection. In totaal staan tachtig klassiekers klaar om van eigenaar te wisselen. In bijgevoegde fotogalerij alvast een selectie van de mooiste stukken die op de kavellijst staan. Klik op de foto voor een groot formaat. 

Klik HIER voor de onlinecatalogus van de veiling.

Klik HIER voor een totaaloverzicht van de te veilen auto’s.

Klik HIER als u op 1 mei live mee wilt kijken hoe de klassiekers geveild worden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Indrukwekkende klassiekerveiling in Monaco [mét fotogalerij] - Automobielmanagement.nl

Indrukwekkende klassiekerveiling in Monaco [mét fotogalerij]

Op a.s. zaterdag 1 mei gaan in Monaco meer dan 80 klassiekers onder de hamer. Het is de eerste keer dat veilinghuis RM Auctions in het vorstendom een veiling organiseert.

Een van de topstukken die geveild gaat worden is de BMW 328 Mille Miglia "Bügelfalte" uit 1937. Daarnaast heeft RM Auctions de hand weten te leggen op een privé verzameling Ferrari’s  waaronder een 250GT Tour de France uit 1958. Verwachte opbrengst van deze auto: rond de 2,5 mln euro. De overige vier zijn een Ferrari 225 Sport Vignale Berlinetta, geschat tussen de zeshonderd- en achthonderdduizend euro, een 365 GTS/4 Daytona Spyder ingeschat op hetzelfde bedrag als de Vignale, een Ferrari 275 GTB uit 1965 tussen zeven- en negenhonderdduizend euro en als laatste uit 1954 een 250 Europa Pinin Farina Coupe die vanaf 450 duizend euro in de boeken staat.

Naast de vijf collector items gaan er ook nog eens 26 Rolls-Royces onder de hamer; de zogenaamde Zach Collection. In totaal staan tachtig klassiekers klaar om van eigenaar te wisselen. In bijgevoegde fotogalerij alvast een selectie van de mooiste stukken die op de kavellijst staan. Klik op de foto voor een groot formaat. 

Klik HIER voor de onlinecatalogus van de veiling.

Klik HIER voor een totaaloverzicht van de te veilen auto’s.

Klik HIER als u op 1 mei live mee wilt kijken hoe de klassiekers geveild worden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding