Laadbedrijf EVBox gaat niet naar de beurs

Het Nederlandse laadbedrijf EVBox Groep gaat niet naar de beurs. De beursgang is met onmiddellijke ingang afgeblazen. Die mededeling komt precies een jaar na de aankondiging van een geplande beursgang.

EVbox

De Spac, een aan de beurs genoteerd financieel vehikel dat tot doel heeft een geschikt bedrijf via een overname aan een beursnotering te helpen, blijft zoeken naar andere kandidaten.

Een miljoen

Het in 2010 opgerichte EVBox is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor laadtechnologie. Inmiddels heeft het meer dan 300.000 laadpunten geïnstalleerd en beschikt het ook over 12 fabrieken, kantoren of andere vestigingen. Het streven is het aantal laadpunten in 2025 tot boven de een miljoen op te voeren. De onderneming is sinds 2017 eigendom van het Franse energiebedrijf Engie.

Lees ook:
EVBox installeert 3500 nieuwe laadpunten bij vestigingen Bridgestone

Laadbedrijf EVBox gaat niet naar de beurs - Automobielmanagement.nl

Laadbedrijf EVBox gaat niet naar de beurs

Het Nederlandse laadbedrijf EVBox Groep gaat niet naar de beurs. De beursgang is met onmiddellijke ingang afgeblazen. Die mededeling komt precies een jaar na de aankondiging van een geplande beursgang.

EVbox

De Spac, een aan de beurs genoteerd financieel vehikel dat tot doel heeft een geschikt bedrijf via een overname aan een beursnotering te helpen, blijft zoeken naar andere kandidaten.

Een miljoen

Het in 2010 opgerichte EVBox is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor laadtechnologie. Inmiddels heeft het meer dan 300.000 laadpunten geïnstalleerd en beschikt het ook over 12 fabrieken, kantoren of andere vestigingen. Het streven is het aantal laadpunten in 2025 tot boven de een miljoen op te voeren. De onderneming is sinds 2017 eigendom van het Franse energiebedrijf Engie.

Lees ook:
EVBox installeert 3500 nieuwe laadpunten bij vestigingen Bridgestone