Meeste Top 20 Belgische merken op Autosalon

18 van de 20 belangrijkste automerken in België hebben hun aanwezigheid op het komende Autosalon van Brussel toegezegd. Organisator Febiac heeft ‘bijzonder trots aangekondigd dat het Salon kan rekenen op de massale aanwezigheid van de op de Belgische markt actieve automerken.’

De vakbonden hebben eerder met moederbedrijf Stellantis afspraken gemaakt over baanbehoud tot 2027Opel (2022)

De 100e editie van het Autosalon wordt gehouden van 14 tot 22 januari 2023. Na twee verstoorde jaren ten gevolge van de pandemie maakt de populairste beurs van België, met meer dan 500 duizend bezoekers tijdens de laatste fysieke editie in januari 2020, zijn comeback op het internationale beurstoneel.

“Febiac is trots te kunnen aankondigen dat 18 van de 20 populairste automerken in België hun deelname aan het volgende Autosalon al bevestigd hebben”, vertelt Andreas Cremer, afgevaardigd bestuurder (directeur) van Febiac. “Ook al wordt de beschikbare oppervlakte van de tentoonstellingsruimte die wij nog ter beschikking hebben elke dag schaarser, blijft de deur open voor merken die zich nog bij ons zouden willen aansluiten.”

Streven naar 90 procent

“Ons doel is altijd geweest om een kwalitatief evenement aan te bieden dat representatief is voor de Belgische automarkt”, verklaart Gabriel Goffoy, directeur van het Salon. “Om dit te bereiken hebben wij ons ten doel gesteld dat tweederde van de markt vertegenwoordigd moet zijn. Wij zijn daar al ver overheen en wij hopen zelfs de kaap van 90 procent te kunnen passeren met de merken die ons hun standpunt nog moeten meedelen. In een tijd waarin veel autoshows een moeilijke periode doormaken, is dit voor ons een echte aanmoediging vanuit de sector.”

Lees ook:

Veel afwezigen tijdens autosalon van Parijs 

Reageren
500 tekens over
Meeste Top 20 Belgische merken op Autosalon - Automobielmanagement.nl

Meeste Top 20 Belgische merken op Autosalon

18 van de 20 belangrijkste automerken in België hebben hun aanwezigheid op het komende Autosalon van Brussel toegezegd. Organisator Febiac heeft ‘bijzonder trots aangekondigd dat het Salon kan rekenen op de massale aanwezigheid van de op de Belgische markt actieve automerken.’

De vakbonden hebben eerder met moederbedrijf Stellantis afspraken gemaakt over baanbehoud tot 2027Opel (2022)

De 100e editie van het Autosalon wordt gehouden van 14 tot 22 januari 2023. Na twee verstoorde jaren ten gevolge van de pandemie maakt de populairste beurs van België, met meer dan 500 duizend bezoekers tijdens de laatste fysieke editie in januari 2020, zijn comeback op het internationale beurstoneel.

“Febiac is trots te kunnen aankondigen dat 18 van de 20 populairste automerken in België hun deelname aan het volgende Autosalon al bevestigd hebben”, vertelt Andreas Cremer, afgevaardigd bestuurder (directeur) van Febiac. “Ook al wordt de beschikbare oppervlakte van de tentoonstellingsruimte die wij nog ter beschikking hebben elke dag schaarser, blijft de deur open voor merken die zich nog bij ons zouden willen aansluiten.”

Streven naar 90 procent

“Ons doel is altijd geweest om een kwalitatief evenement aan te bieden dat representatief is voor de Belgische automarkt”, verklaart Gabriel Goffoy, directeur van het Salon. “Om dit te bereiken hebben wij ons ten doel gesteld dat tweederde van de markt vertegenwoordigd moet zijn. Wij zijn daar al ver overheen en wij hopen zelfs de kaap van 90 procent te kunnen passeren met de merken die ons hun standpunt nog moeten meedelen. In een tijd waarin veel autoshows een moeilijke periode doormaken, is dit voor ons een echte aanmoediging vanuit de sector.”

Lees ook:

Veel afwezigen tijdens autosalon van Parijs