Hedin gaat Hongqi ook voeren in Zweden

Hedin Mobility Group gaat, naast in ons land, het Chinese merk Hongqi ook voeren in Zweden. Hedin is benoemd tot importeur en verkoper van het ‘prestigieuze automerk’ in Zweden. Dat omvat zowel de verkopen als de aftermarket service, heeft de Zweedse autogroep meegedeeld.

De Zweedse activiteiten worden uitgevoerd door Hedin Premium Car AB, een dochterbedrijf van de Hedin Mobility GroupStern (2022)

Het eerste model dat in Zweden wordt geïntroduceerd is de batterij-elektrische zeven-zitter SUV Hongqi E-HS9. Van die auto’s zijn er tot nu toe dit jaar al duizend afgeleverd in buurland Noorwegen. De Zweedse activiteiten worden uitgevoerd door Hedin Premium Car AB, een dochterbedrijf van de Hedin Mobility Group. De eerste auto’s voor de Zweedse markt worden in het laatste kwartaal van dit jaar verwacht.

“Ik ben blij dat ik de eerste officiële aflevering van de Hongqi E-HS9 in Zweden in ontvangst heb genomen, een auto met buitengewone ‘handling’ en topkwaliteit. Ik ben verheugd dat we onze samenwerking met Hongqi hebben uitgebreid naar onze thuismarkt Zweden. Deze samenwerking versterkt onze import- en distributie business alsmede ons aanbod in het groeiende premium EV-segment,” aldus Anders Hedin, eigenaar en ceo van de Hedin Mobility Group.

Lees ook:

Hedin Group maakt fors meer winst over eerste halfjaar 

Reageren
500 tekens over
Hedin gaat Hongqi ook voeren in Zweden - Automobielmanagement.nl

Hedin gaat Hongqi ook voeren in Zweden

Hedin Mobility Group gaat, naast in ons land, het Chinese merk Hongqi ook voeren in Zweden. Hedin is benoemd tot importeur en verkoper van het ‘prestigieuze automerk’ in Zweden. Dat omvat zowel de verkopen als de aftermarket service, heeft de Zweedse autogroep meegedeeld.

De Zweedse activiteiten worden uitgevoerd door Hedin Premium Car AB, een dochterbedrijf van de Hedin Mobility GroupStern (2022)

Het eerste model dat in Zweden wordt geïntroduceerd is de batterij-elektrische zeven-zitter SUV Hongqi E-HS9. Van die auto’s zijn er tot nu toe dit jaar al duizend afgeleverd in buurland Noorwegen. De Zweedse activiteiten worden uitgevoerd door Hedin Premium Car AB, een dochterbedrijf van de Hedin Mobility Group. De eerste auto’s voor de Zweedse markt worden in het laatste kwartaal van dit jaar verwacht.

“Ik ben blij dat ik de eerste officiële aflevering van de Hongqi E-HS9 in Zweden in ontvangst heb genomen, een auto met buitengewone ‘handling’ en topkwaliteit. Ik ben verheugd dat we onze samenwerking met Hongqi hebben uitgebreid naar onze thuismarkt Zweden. Deze samenwerking versterkt onze import- en distributie business alsmede ons aanbod in het groeiende premium EV-segment,” aldus Anders Hedin, eigenaar en ceo van de Hedin Mobility Group.

Lees ook:

Hedin Group maakt fors meer winst over eerste halfjaar