Kroon-Oil: nieuwe winstbrenger met PowerFlush TPE

brand story

Dat er met een professioneel uitgevoerde spoelbeurt van vervuilde automatische transmissies enorm goede resultaten worden bereikt is al jaren bekend. Kroon Oil heeft nu een uitbreiding van het PowerFlush-concept speciaal voor motoren: PowerFlush TPE.

Sinds de introductie van het PowerFlush-concept in 2013 functioneren vele gereinigde transmissies weer als nieuw. Door verschillende oorzaken zijn moderne gedownsizede automotoren tegenwoordig ook gevoeliger geworden voor vervuiling. Deze vervuiling kan leiden tot verkleefde onderdelen van kritische systemen en vastzittende zuigerveren, wat onder andere leidt tot een hoger motorolieverbruik, brandstofverbruik en onregelmatig draaiende motoren. Om ook deze problemen effectief aan te pakken heeft Kroon-Oil de schat aan ervaringen met het spoelen van automatische transmissies vertaald naar een uitbreiding van het PowerFlush-concept met als resultaat: PowerFlush TPE.

Drie-in-één

Marketingmanager Leon Ten Hove: “De machine die er nu staat is ook geschikt voor het spoelen van de motor. Daarom de toevoeging TPE, Transmission, Powersteering en Engine. Met deze machine ben je in staat om drie essentiële onderdelen van de autotechniek effectief te spoelen en te reinigen. We praten dan over stuurhuizen, motoren en automatische transmissies. Voor het aansluiten van de machine op het oliefilterhuis van de auto, maar ook op de transmissie zijn adapters beschikbaar voor de meest voorkomende auto’s. Door de motor effectief te reinigen met PowerFlush worden de vervuilingsproblemen opgelost; het is in feite repareren zonder sleutelen. Het unieke aan de Powerflush machine van Kroon-Oil is dat het een ‘drie-in-één’ machine is. Je kunt er automatische transmissies, stuurhuizen en motoren mee spoelen en reinigen.

Voordelen

Wat de voordelen zijn van zo’n intensieve spoeling? Het brandstofverbruik daalt, er wordt voorkomen dat er compressieverlies optreedt en het reduceert het olieverbruik met als resultaat een motor die veel rustiger draait en weer grotendeels het oude vermogen terugkrijgt. Voor de portemonnee is het uiteindelijk ook beter want het spoelen voorkomt dure reparaties en garantieclaims. En voor de garagehouder is het een nieuwe winstbrenger voor zijn werkplaats. Win-win dus!”

Reageren
500 tekens over
Kroon-Oil: nieuwe winstbrenger met PowerFlush TPE - Automobielmanagement.nl

Kroon-Oil: nieuwe winstbrenger met PowerFlush TPE

brand story

Dat er met een professioneel uitgevoerde spoelbeurt van vervuilde automatische transmissies enorm goede resultaten worden bereikt is al jaren bekend. Kroon Oil heeft nu een uitbreiding van het PowerFlush-concept speciaal voor motoren: PowerFlush TPE.

Sinds de introductie van het PowerFlush-concept in 2013 functioneren vele gereinigde transmissies weer als nieuw. Door verschillende oorzaken zijn moderne gedownsizede automotoren tegenwoordig ook gevoeliger geworden voor vervuiling. Deze vervuiling kan leiden tot verkleefde onderdelen van kritische systemen en vastzittende zuigerveren, wat onder andere leidt tot een hoger motorolieverbruik, brandstofverbruik en onregelmatig draaiende motoren. Om ook deze problemen effectief aan te pakken heeft Kroon-Oil de schat aan ervaringen met het spoelen van automatische transmissies vertaald naar een uitbreiding van het PowerFlush-concept met als resultaat: PowerFlush TPE.

Drie-in-één

Marketingmanager Leon Ten Hove: “De machine die er nu staat is ook geschikt voor het spoelen van de motor. Daarom de toevoeging TPE, Transmission, Powersteering en Engine. Met deze machine ben je in staat om drie essentiële onderdelen van de autotechniek effectief te spoelen en te reinigen. We praten dan over stuurhuizen, motoren en automatische transmissies. Voor het aansluiten van de machine op het oliefilterhuis van de auto, maar ook op de transmissie zijn adapters beschikbaar voor de meest voorkomende auto’s. Door de motor effectief te reinigen met PowerFlush worden de vervuilingsproblemen opgelost; het is in feite repareren zonder sleutelen. Het unieke aan de Powerflush machine van Kroon-Oil is dat het een ‘drie-in-één’ machine is. Je kunt er automatische transmissies, stuurhuizen en motoren mee spoelen en reinigen.

Voordelen

Wat de voordelen zijn van zo’n intensieve spoeling? Het brandstofverbruik daalt, er wordt voorkomen dat er compressieverlies optreedt en het reduceert het olieverbruik met als resultaat een motor die veel rustiger draait en weer grotendeels het oude vermogen terugkrijgt. Voor de portemonnee is het uiteindelijk ook beter want het spoelen voorkomt dure reparaties en garantieclaims. En voor de garagehouder is het een nieuwe winstbrenger voor zijn werkplaats. Win-win dus!”