Het luxe merk van Nissan groeide in 31 van de vijftig markten waar het auto’s verkoopt, inclusief belangrijke markten als de VS, China, Canada, West-Europa en het Midden-Oosten. In de VS verkocht Infiniti ongeveer zestigduizend tussen januari en juni, een stijging van veertien procent ten opzichte van vorig jaar in dezelfde periode. In Canada stegen de verkopen tot  ruim vijfduizend auto’s en in China, waar de in volume tweede markt voor Infiniti ontstaat, verkocht het merk bijna veertienduizend voertuigen (+130%).  Infiniti heeft zijn verkopen iedere maand in 2014 tenminste verdubbeld en ‘blijft de andere premiummerken uitdagen’ in deze zeer competitieve markt. Voorts is Infiniti 23 procent gegroeid in het Midden-Oosten. Aangevoerd door de volledig nieuwe Q50 heeft Infiniti zijn verkopen in de West-Europese premiummarkt met 63 procent verbeterd.

Infiniti heeft ongeveer vijftigduizend Q50’s verkocht sinds de lancering van deze premium sports sedan in 2013. Infiniti heeft de nieuwe Q70L en de QX80 onthuld op de autoshow van New York in april van dit jaar. De versie met verlengde wielbasis van de Q50 en de  QX50 worden voor het einde van dit jaar geïntroduceerd op de Chinese markt. Vervolgens komt in 2015 de compacte Q30, beschikbaar.  Infiniti heeft een uitgesproken productstrategie om het merk klaar te stomen voor het komende decennium. Het modellenportfolio zal met zestig procent toenemen in de komende vijf jaar en het aantal motoren en transmissies zal meer dan verdubbelen. Voor 2020 zal Infiniti acht verschillende sedans en coupés en zes crossovers en suv’s hebben met directe inspuiting, turbo-benzine, clean diesel, hybride, plug-in hybride en volledig elektrische aandrijflijnen.

Het nieuwe en uitgebreidere portfolio wordt ondersteund door een uitbreiding van de productiecapaciteit om een verwacht verkoopvolume van meer dan een half miljoen voertuigen per jaar aan het einde van het decennium te realiseren. Later dit jaar zal de productie starten in China voor de lokale markt en volgend jaar zal Infiniti de Q30 in productie nemen in het Verenigd Koninkrijk. In 2014 viert Infiniti zijn 25-jarig jubileum.