Ondertussen moeten de tien vrijgekomen dealerpunten in midden Nederland opnieuw worden ingevuld. Buis – zo zegt Van Daal – heeft het vermoeden dat de dealerschappen naar de Stern Groep gaan. "Al sinds 2004 heeft Buis het idee dat Fiat Auto Nederland hem eruit wilde gooien om met de Stern Groep verder te gaan." Bert Kors is bij Stern Groep NV directeur van Stern2, waar de Merel Autobedrijvenen (Opel, Chevrolet, Cadillac) en Falco-dealerschappen (Alfa/Fiat/Lancia) onder vallen. Kors: "Een paar maanden geleden benaderde Fiat Auto Nederland ons omdat Van Asselt problemen had. We hebben met Buis gesproken over een activa/passiva-overname, maar dat mislukte door verschillende waarderingsgrondslagen." Lees verder AM nr. 13

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding