Door de ‘stijgende vraag en interesse’ voor de Dacia Logan heeft Dacia Nederland in de regio Almere een verkooppunt toegevoegd aan de bestaande verkooporganisatie. Bij de selectie is rekening gehouden met het potentieel voor de Logan in de regio, de bereikbaarheid en een goede regionale spreiding. De Dacia Logan wordt in een speciale Dacia-corner van het Renault-dealerbedrijf geplaatst. De Dacia-vestiging is te herkennen aan het logo aan de gevel en een vlag. Voor aftersales kan de Dacia-rijder overigens terecht bij alle Renault-dealers in Nederland. De Logan sedan is sinds het najaar van 2005 op de markt in Nederland. Volgens de importeur zijn er inmiddels 325 orders en tweehonderd registraties. In Genève is een ‘concept’ getoond van de Logan stationwagon onder de naam Steppe. Van de (zevenpersoons) stationwagon heeft men grote verwachtingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding