De zakelijke (lease)rijder met een bovengemiddelde interesse in auto’s en mobiliteit, die staat centraal. Uiteraard wordt het geheel op een eigen ‘blogwijze’ gepresenteerd. Vaak informatief, altijd met een knipoog. De redactie wordt verzorgd door Bart Luteijn, journalist voor diverse vak- en business bladen. Hij schrijft over leasing en (financieel) economische thema’s in magazines als De Zaak, Automobiel Management, FemBusiness en Chief Financial Officer. Veel berichten komen voort uit zijn eigen nieuwsgaring, maar vaak ontstaan ze door een oprechte verbazing over diverse nieuwsfeiten. Op de blog zijn al berichten te lezen. Bijvoorbeeld over de relatie tussen Opel-rijders en premier Balkenende, over de Chinezen die met een vrouwenauto komen en over de toekomstige auto van de leaserijder; dat is namelijk een hybride! Ook is er aandacht voor de strijd tegen de ‘leaseclichés’, aangespannen door leasemaatschappijen. En wilt u een goedkope Luxemburgse auto leasen? Ook daarvoor kan men terecht bij auto.blog.nl . De blog wil discussies aanzwengelen over actuele thema’s. En ongetwijfeld zullen er ook lezers zijn die vanuit hun achtergrond en kennis waardevolle informatie kunnen toevoegen. Daarin is auto.blog.nl echt onderscheidend ten opzichte van andere autoblogs. Plaatjes van glanzende bolides zullen bezoekers er in ieder geval niet snel op aantreffen. Auto.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van blog.nl , dat in juni 2005 van start ging. Per maand trekt blog.nl naar eigen zeggen driehonderdduizend bezoekers . Alle themablogs worden door professionele journalisten geschreven. Een weblog bestaat uit actuele berichten, die in chronologische volgorde worden gepresenteerd. Auteurs belichten dagelijks onderwerpen en voorzien deze van (scherp) commentaar. Lezers kunnen op zeer eenvoudige wijze reacties op een bericht plaatsen. Alle reacties tezamen vormen een platform voor en door geïnteresseerden in het thema van de weblog.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding