Carrièreblad Carp komt met de verkiezing Leasebak van het Jaar 2006. Het blad voor afgestudeerde HBO’ers en academici roept zijn lezers op te stemmen op de zakelijke auto met de ‘beste uitstraling’ en de ‘meeste status’. De publieksprijs lift mee op de verkiezing van de ‘Lease Car of the Year’ van ING Car Lease in Breda, die inmiddels dertien jaar bestaat. Die prijs is niet te verwarren met de verkiezing ‘Zakenauto van het Jaar’ die jaarlijks door Automobiel Management wordt georganiseerd. “Carp heeft ons benaderd, zij zochten een partij voor de kennis”, legt communicatiemanager Simon Corsèl van ING Car Lease uit. “Wij vinden hun lezersgroep heel interessant, want onder young professionals is de leasepenetratie heel hoog.” Carp benadrukt dat bij de keuze voor een lease-auto alles draait om ‘uitstraling, charisma, status’. ‘Waar de leasemeesters uit Breda zich buigen over courantheid, service level agreements en benchmarks, vragen wij de Carp-lezer: van welke recent geïntroduceerde zakelijke auto raak jij opgewonden?’ Vijf Carp-lezers gaan de twaalf genomineerde auto’s beproeven op een testdag. Op 16 mei wordt de winnaar van Carps Leasebak bekendgemaakt. De twaalf auto’s die in aanmerking komen zijn de Peugeot 107, Toyota Yaris, Fiat Grande Punto , Ford S-max, Seat Léon, Opel Zafira , Alfa 159, VW Passat, Lexus IS , Citroën C6, Range Rover Sport en Mercedes ML.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding