Uit welingelichte bron is bekend dat de DC-medewerkers is meegedeeld dat zij naar de toren zullen gaan. Die maakt onderdeel uit van een complex van twee en in de andere toren is al DC Financial Services gevestigd. Maar volgens woordvoerder Huub Dubbelman is de zaak nog niet formeel in kannen en kruiken. Hij spreekt van een ‘aantal huisvestingsscenario’s als gevolg van de ingezette reorganisatie’. De verhuizing is in zijn redenering één van de mogelijke scenario’s. DC Nederland zou er volgens hem voor kunnen kiezen een deel van het pand te verhuren aan een ander bedrijf of inderdaad het pand te verlaten. Probleem voor de korte termijn is dat DC Nederland een langlopend contract heeft met de verhuurder. Het pand is namelijk eigendom van een Duitse investeringsmaatschappij. Het ronde DC-hoofdkantoor (achter de kantoortoren op de foto) is in 2003 in gebruik genomen om plaats te bieden aan 430 werkplekken. Inmiddels werken er nog maar 250 mensen bij DC Nederland. In 2008 zullen dat er 220 zijn. “Je moet je dus afvragen of je dan niet een veel te grote jas draagt”, aldus Dubbelman. DC Nederland zegt in de tweede helft van dit jaar de beslissing te nemen.