Van der Hoort komt van de Nefkens Groep, waar hij eindverantwoordelijk was voor zes dealervestigingen en twee schadeherstelbedrijven in de regio Utrecht. Hij volgt de eerder dit jaar vertrokken Frans Ober op. Van der Hoort maakt deel uit van de driehoofdige directie van de Kroymans Retail Group. Daarmee is bij de Kroymans Retail Group de koek nog niet op, want sinds 1 juli is ook het managementteam uitgebreid met twee man: Edwin Augustijn is benoemd tot Operationeel Manager, terwijl René Schulten is aangesteld als vestigingsmanager bij Van Zijll in Nijmegen. Het tweetal is verantwoordelijk voor de directe aansturing van de dealerbedrijven van de groep. Augustijn is afkomstig uit de directie van Driessen Auto Groep te Eindhoven, waar hij de scepter zwaaide over de merken Opel, Chevrolet en Suzuki. Zijn nieuwe collega René Schulten was tot voor kort actief als vestigingsmanager van Ford-dealer P. van de Ven in Tilburg. Autocenter Van Zijll Nijmegen voert de merken Opel, Alfa Romeo en SsangYong.