De jaarlijkse uitreiking van de awards is één van de instrumenten om ‘uitzonderlijke topprestaties’ van Kia-dealers te belonen. Kia onderzoekt via enquêtes de Customer Satisfaction Index (CSI). Dat is een zwaarwegende factor in de competitie. Bovendien is er nog een aantal belangrijke meetpunten die objectief aangeeft hoe ver een dealer op weg is naar het Top Dealer niveau: trainingsdeelname, organisatie en sales performance. Het sluitstuk is net als vorig jaar de mystery guest, die geregeld in de huid kruipt van een Kia klant. Dit gebeurt nu ook op verkoopgebied. De awards die op 9 januari worden uitgereikt, hebben betrekking op de prestaties van Kia dealers in 2006. Gewonnen hebben Autobedrijf G. Braber – Ede, Auto Bleeker Enschede, Autobedrijf Jan van Werkhoven – Houten, Autobedrijf Van Zessen – Lexmond, Nootenboom – Nootdorp, Automobielbedrijf Jo ten Oever – Nuth, Automobielbedrijf Beltman – Rijssen, Autoservice P. van der Linden – Sliedrecht, Kia Tinholt – Velserbroek en Autobedrijf Van Rennes – Zevenaar.