Al zeven orders voor Donkervoort GT

Donkervoort gaat ook met schoenfabrikant Greve samenwerken.

Dat zei Joop Donkervoort afgelopen zaterdag tijdens het derde Concours d’élégance in de Donkervoort-fabriek in Lelystad. Donkervoort verwacht dat de nieuwe GT in september/oktober klaar zal zijn voor proefritten door de pers en verwacht dat de auto in januari of februari 2008 in productie gaat. Joop Donkervoort: "Klanten hebben nog niet met de auto kunnen rijden, weten nog niet wat ‘ie gaat kosten, maar hebben wel zoveel vertrouwen in ons dat ze een order hebben geplaatst; ik vind dat een geweldig compliment." Meer dan honderd aanwezigen konden op het concours kennismaken met nieuwe producten waaronder de schoenenlijn van Greve. Donkervoort: "Onze schoenen worden gemaakt door Van Bommel, maar we zetten er nu een stap met de schoenen van Hein Greve (rechts op de foto). Volgend jaar komen ze op de markt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Al zeven orders voor Donkervoort GT - Automobielmanagement.nl

Al zeven orders voor Donkervoort GT

Donkervoort gaat ook met schoenfabrikant Greve samenwerken.

Dat zei Joop Donkervoort afgelopen zaterdag tijdens het derde Concours d’élégance in de Donkervoort-fabriek in Lelystad. Donkervoort verwacht dat de nieuwe GT in september/oktober klaar zal zijn voor proefritten door de pers en verwacht dat de auto in januari of februari 2008 in productie gaat. Joop Donkervoort: "Klanten hebben nog niet met de auto kunnen rijden, weten nog niet wat ‘ie gaat kosten, maar hebben wel zoveel vertrouwen in ons dat ze een order hebben geplaatst; ik vind dat een geweldig compliment." Meer dan honderd aanwezigen konden op het concours kennismaken met nieuwe producten waaronder de schoenenlijn van Greve. Donkervoort: "Onze schoenen worden gemaakt door Van Bommel, maar we zetten er nu een stap met de schoenen van Hein Greve (rechts op de foto). Volgend jaar komen ze op de markt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding