ANWB noemt introductie AnwbAuto 'succesvol'

AnwbAuto, de gratis autokrant van de ANWB heeft na drie maanden een gemiddeld bereik per nummer van 490 duizend personen.

De oplage van 370 duizend kranten wordt verspreid over bijna 1200 distributiepunten. De ANWB spreekt van een succesvolle introductie. De krant zou geheel beantwoorden aan de verwachtingen die de bond bij de start voor ogen had. Ook het doel dat vrouwen de krant gaan lezen vindt de ANWB geslaagd: bijna de helft van de lezers is vrouw. De ANWB verwacht nog dit jaar het aantal distributiepunten uit te breiden naar 1600. De gratis autokrant informeert, adviseert, helpt en verwijst naar achterliggende bronnen zoals anwb.nl. Het bezoek aan de autoportal van anwb.nl is mede hierdoor meer dan verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. In de afgelopen drie maanden bezochten 3.8 miljoen mensen de autoportal van de ANWB.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ANWB noemt introductie AnwbAuto 'succesvol' - Automobielmanagement.nl

ANWB noemt introductie AnwbAuto 'succesvol'

AnwbAuto, de gratis autokrant van de ANWB heeft na drie maanden een gemiddeld bereik per nummer van 490 duizend personen.

De oplage van 370 duizend kranten wordt verspreid over bijna 1200 distributiepunten. De ANWB spreekt van een succesvolle introductie. De krant zou geheel beantwoorden aan de verwachtingen die de bond bij de start voor ogen had. Ook het doel dat vrouwen de krant gaan lezen vindt de ANWB geslaagd: bijna de helft van de lezers is vrouw. De ANWB verwacht nog dit jaar het aantal distributiepunten uit te breiden naar 1600. De gratis autokrant informeert, adviseert, helpt en verwijst naar achterliggende bronnen zoals anwb.nl. Het bezoek aan de autoportal van anwb.nl is mede hierdoor meer dan verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. In de afgelopen drie maanden bezochten 3.8 miljoen mensen de autoportal van de ANWB.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding