ReMaTec2009 al half volgeboekt

Een groot aantal exposanten op ReMaTec2007 heeft ter plaatse een optie genomen op deelname in 2009. Daardoor is vijftig procent van de beursvloer al gereserveerd.

’s Werelds grootste vakbeurs voor de revisie- en remanufacturing branche (17 t/m 19 juni in de RAI) onderstreepte zijn internationale karakter: 64 procent van de bezoekers was afkomstig uit het buitenland. In totaal waren de bezoekers verdeeld over vijftig landen. Alles bij elkaar presenteerden zich in Amsterdam 123 exposanten. De beurs trok 2.014 bezoekers. Opvallend was de groei vanuit de Scandinavische landen. Ook het aantal bezoekers vanuit Oost Europa nam weer toe, een trend die in 2005 al zichtbaar werd. Significant was daarnaast de belangstelling vanuit Azië.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ReMaTec2009 al half volgeboekt - Automobielmanagement.nl

ReMaTec2009 al half volgeboekt

Een groot aantal exposanten op ReMaTec2007 heeft ter plaatse een optie genomen op deelname in 2009. Daardoor is vijftig procent van de beursvloer al gereserveerd.

’s Werelds grootste vakbeurs voor de revisie- en remanufacturing branche (17 t/m 19 juni in de RAI) onderstreepte zijn internationale karakter: 64 procent van de bezoekers was afkomstig uit het buitenland. In totaal waren de bezoekers verdeeld over vijftig landen. Alles bij elkaar presenteerden zich in Amsterdam 123 exposanten. De beurs trok 2.014 bezoekers. Opvallend was de groei vanuit de Scandinavische landen. Ook het aantal bezoekers vanuit Oost Europa nam weer toe, een trend die in 2005 al zichtbaar werd. Significant was daarnaast de belangstelling vanuit Azië.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding