Car Card geeft automobilisten grote kortingen

Car Card Nederland introduceert de Car Card. Met dit pasje kan de automobilist tien tot vijfentwintig procent korting krijgen op zijn autoverzekering, onderhoud, APK-keuringen, schadeherstel en aanverwante diensten.

Het pasje kost 9,95 euro per jaar. Initiatiefnemer Raoul Kammann, commercieel directeur van Car Card Nederland, heeft met diverse marktpartijen afspraken gemaakt. Zo biedt Kwik-Fit een grote of kleine onderhoudsbeurt, al dan niet inclusief APK-keuring, aan met twintig procent korting. Autoschade wordt door CARe Schadeservice gerepareerd met tien procent korting. En een autoverzekering bij FBTO kan de Car Card-bezitter afsluiten met achttien procent korting. Andere belangrijke partners zijn de Focwa-autopoetsbedrijven, autoverhuurders Europcar en Friendly Car. Deze bedrijven geven korting tussen 10 en 25 procent op diverse producten en diensten. “Onze doelstelling is om automobilisten geld te besparen”, zegt Kammann. "Iedereen wil graag korting, maar in de praktijk vindt men het lastig om zelf te onderhandelen. Ons motto is niet voor niets ‘We do business for you’ .”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Car Card geeft automobilisten grote kortingen - Automobielmanagement.nl

Car Card geeft automobilisten grote kortingen

Car Card Nederland introduceert de Car Card. Met dit pasje kan de automobilist tien tot vijfentwintig procent korting krijgen op zijn autoverzekering, onderhoud, APK-keuringen, schadeherstel en aanverwante diensten.

Het pasje kost 9,95 euro per jaar. Initiatiefnemer Raoul Kammann, commercieel directeur van Car Card Nederland, heeft met diverse marktpartijen afspraken gemaakt. Zo biedt Kwik-Fit een grote of kleine onderhoudsbeurt, al dan niet inclusief APK-keuring, aan met twintig procent korting. Autoschade wordt door CARe Schadeservice gerepareerd met tien procent korting. En een autoverzekering bij FBTO kan de Car Card-bezitter afsluiten met achttien procent korting. Andere belangrijke partners zijn de Focwa-autopoetsbedrijven, autoverhuurders Europcar en Friendly Car. Deze bedrijven geven korting tussen 10 en 25 procent op diverse producten en diensten. “Onze doelstelling is om automobilisten geld te besparen”, zegt Kammann. "Iedereen wil graag korting, maar in de praktijk vindt men het lastig om zelf te onderhandelen. Ons motto is niet voor niets ‘We do business for you’ .”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding