Steeds vaker webversie Nationale Auto Pas

In het eerste half jaar van 2007 zijn bijna 300 duizend webversies aangevraagd van de Nationale Autopas. Dat is ruim 100 duizend méér dan dezelfde periode in 2006.

Dat meldt de stichting Nationale Auto Pas. Steeds meer importeurs zien volgens de stichting de toegevoegde waarde van het NAP-weblabel op internet. Uit de cijfers blijkt verder dat de database van de organisatie meer en meer gevuld raakt. Zo groeide in het eerste half jaar het gemiddelde aantal tellerstanden van 8,3 per auto naar 8,8 – zes procent meer dan dezelfde periode 2006. De stichting ziet een aantal factoren. De hoeveelheid bulkleveringen bijvoorbeeld (meerdere tellerstanden in één keer) door importeurs en dataleveranciers steeg naar ruim negen miljoen stuks – ruim twintig procent meer dan in 2006. Van invloed is ook dat leveranciers van DMS-systemen een NAP-koppeling hebben opgenomen in hun software.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Steeds vaker webversie Nationale Auto Pas - Automobielmanagement.nl

Steeds vaker webversie Nationale Auto Pas

In het eerste half jaar van 2007 zijn bijna 300 duizend webversies aangevraagd van de Nationale Autopas. Dat is ruim 100 duizend méér dan dezelfde periode in 2006.

Dat meldt de stichting Nationale Auto Pas. Steeds meer importeurs zien volgens de stichting de toegevoegde waarde van het NAP-weblabel op internet. Uit de cijfers blijkt verder dat de database van de organisatie meer en meer gevuld raakt. Zo groeide in het eerste half jaar het gemiddelde aantal tellerstanden van 8,3 per auto naar 8,8 – zes procent meer dan dezelfde periode 2006. De stichting ziet een aantal factoren. De hoeveelheid bulkleveringen bijvoorbeeld (meerdere tellerstanden in één keer) door importeurs en dataleveranciers steeg naar ruim negen miljoen stuks – ruim twintig procent meer dan in 2006. Van invloed is ook dat leveranciers van DMS-systemen een NAP-koppeling hebben opgenomen in hun software.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding