Chrysler-importeur los van DaimlerChrysler

Chrysler Nederland BV is per 1 oktober een nieuwe, zelfstandige, importorganisatie. Tot februari blijft het een dochter van DaimlerChrysler Nederland BV, daarna wordt het een fabrieksvestiging van de nieuwe eigenaar Chrysler LLC.

Chrysler Nederland BV is ‘compacte organisatie’ met ongeveer dertig werknemers. Daardoor zijn ‘de lijnen kort’ en dat zou de onderneming efficiënt en slagvaardig maken. De nieuwe identiteit van Chrysler Nederland wordt onder meer zichtbaar door het hergebruik van de Pentaster in een vernieuwd logo. Chrysler Nederland blijft opereren vanuit de huidige vestiging in Utrecht en neemt een aantal diensten af van DaimlerChrysler Nederland. Zo kan het zich richten op zijn kerntaken: sales, marketing en after sales van Chrysler, Jeep en Dodge. Daarbij speelt ook het officiële dealernetwerk een belangrijke rol, aldus de importeur. Dat betekent een optimale geografische dekking en de klanten kunnen hun vertrouwde relatie met de dealer voortzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chrysler-importeur los van DaimlerChrysler - Automobielmanagement.nl

Chrysler-importeur los van DaimlerChrysler

Chrysler Nederland BV is per 1 oktober een nieuwe, zelfstandige, importorganisatie. Tot februari blijft het een dochter van DaimlerChrysler Nederland BV, daarna wordt het een fabrieksvestiging van de nieuwe eigenaar Chrysler LLC.

Chrysler Nederland BV is ‘compacte organisatie’ met ongeveer dertig werknemers. Daardoor zijn ‘de lijnen kort’ en dat zou de onderneming efficiënt en slagvaardig maken. De nieuwe identiteit van Chrysler Nederland wordt onder meer zichtbaar door het hergebruik van de Pentaster in een vernieuwd logo. Chrysler Nederland blijft opereren vanuit de huidige vestiging in Utrecht en neemt een aantal diensten af van DaimlerChrysler Nederland. Zo kan het zich richten op zijn kerntaken: sales, marketing en after sales van Chrysler, Jeep en Dodge. Daarbij speelt ook het officiële dealernetwerk een belangrijke rol, aldus de importeur. Dat betekent een optimale geografische dekking en de klanten kunnen hun vertrouwde relatie met de dealer voortzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding