Kwik-Fit opent in Castricum en Arnhem

Kwik-Fit heeft afgelopen zaterdag nieuwe vestigingen geopend in Castricum en Arnhem.

De officiële openingshandeling in Castricum (Soomerwegh 1) werd verricht door burgemeester Emmens-Knol. In Arnhem trad Tom Coronel aan voor de ceremonie. Ter gelegenheid van de openingen zullen de filialen in hun eerste maand na de opening één euro per verkochte autoband opzij zetten voor de Stichting Good Bears of the World, die teddyberen schenkt aan kinderen in noodsituaties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kwik-Fit opent in Castricum en Arnhem - Automobielmanagement.nl

Kwik-Fit opent in Castricum en Arnhem

Kwik-Fit heeft afgelopen zaterdag nieuwe vestigingen geopend in Castricum en Arnhem.

De officiële openingshandeling in Castricum (Soomerwegh 1) werd verricht door burgemeester Emmens-Knol. In Arnhem trad Tom Coronel aan voor de ceremonie. Ter gelegenheid van de openingen zullen de filialen in hun eerste maand na de opening één euro per verkochte autoband opzij zetten voor de Stichting Good Bears of the World, die teddyberen schenkt aan kinderen in noodsituaties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding