Schade-aanbod zal nog eens 21 procent dalen

Tot 2014 gaat het schade-aanbod met nog eens 21 procent dalen. Dit zei Jan Koolen, Secretaris Sectie Schadeherstel van Focwa.

Koolen sprak op het Acoat Selected congres in Keulen op 4 en 5 oktober. De daling volgt op de daling van de afgelopen jaren van 21 procent. "Op dit moment is het schade-aanbod stabiel. Maar er is er nog overcapaciteit in de markt van de schadeherstel. We moeten tot een evenwicht komen in vraag en aanbod." Koolen verwacht dat het zware weer voor de branche nog lang niet voorbij is. "We krijgen nog veel ontwikkelingen op het gebied van autotechniek en infrastructuur voor onze kiezen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Schade-aanbod zal nog eens 21 procent dalen - Automobielmanagement.nl

Schade-aanbod zal nog eens 21 procent dalen

Tot 2014 gaat het schade-aanbod met nog eens 21 procent dalen. Dit zei Jan Koolen, Secretaris Sectie Schadeherstel van Focwa.

Koolen sprak op het Acoat Selected congres in Keulen op 4 en 5 oktober. De daling volgt op de daling van de afgelopen jaren van 21 procent. "Op dit moment is het schade-aanbod stabiel. Maar er is er nog overcapaciteit in de markt van de schadeherstel. We moeten tot een evenwicht komen in vraag en aanbod." Koolen verwacht dat het zware weer voor de branche nog lang niet voorbij is. "We krijgen nog veel ontwikkelingen op het gebied van autotechniek en infrastructuur voor onze kiezen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding