Koskamp op bedrijventerrein Hooidijk in Steenwijk

Binnenkort begint de bouw van de nieuwe logistieke vestiging van Koskamp.

Deze grootste vestiging van de in totaal zeven nieuw te bouwen logistieke hallen wordt gebouwd op bedrijventerrein Hooidijk. De reden van de keuze voor Steenwijk ligt voor de hand, aldus Koskamp: de centrale ligging ten opzichte van het afzetgebied in Noord- en Oost-Nederland. Koskamp Steenwijk zal plek bieden aan ongeveer 35 medewerkers. Er komt ook een trainings- en opleidingscentrum. In augustus is men al begonnen met de nieuwbouw van de vestiging in Leeuwarden. Vanaf week 50 zal deze vestiging volledig operationeel zijn. Leeuwarden is de eerste locatie waar Koskamp één van haar logistieke hallen bouwt. De vestigingen zijn uitsluitend gericht op de vakhandel en hebben geen winkelfunctie. Garagehouders kunnen door middel van een eigen debiteurnummer bij de Drive-In Balie goederen afhalen. Maar in de praktijk zal dit zelden voorkomen omdat Koskamp zijn klanten minimaal 22 keer per week belevert, aldus het bericht. De verwachting is dat de bouw van de zeven nieuwe logistieke vestigingen en het hoofdkantoor in 2010 zal zijn afgerond.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Koskamp op bedrijventerrein Hooidijk in Steenwijk - Automobielmanagement.nl

Koskamp op bedrijventerrein Hooidijk in Steenwijk

Binnenkort begint de bouw van de nieuwe logistieke vestiging van Koskamp.

Deze grootste vestiging van de in totaal zeven nieuw te bouwen logistieke hallen wordt gebouwd op bedrijventerrein Hooidijk. De reden van de keuze voor Steenwijk ligt voor de hand, aldus Koskamp: de centrale ligging ten opzichte van het afzetgebied in Noord- en Oost-Nederland. Koskamp Steenwijk zal plek bieden aan ongeveer 35 medewerkers. Er komt ook een trainings- en opleidingscentrum. In augustus is men al begonnen met de nieuwbouw van de vestiging in Leeuwarden. Vanaf week 50 zal deze vestiging volledig operationeel zijn. Leeuwarden is de eerste locatie waar Koskamp één van haar logistieke hallen bouwt. De vestigingen zijn uitsluitend gericht op de vakhandel en hebben geen winkelfunctie. Garagehouders kunnen door middel van een eigen debiteurnummer bij de Drive-In Balie goederen afhalen. Maar in de praktijk zal dit zelden voorkomen omdat Koskamp zijn klanten minimaal 22 keer per week belevert, aldus het bericht. De verwachting is dat de bouw van de zeven nieuwe logistieke vestigingen en het hoofdkantoor in 2010 zal zijn afgerond.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding