Eerste dag Autoprof trekt 4600 bezoekers

De beurs Autoprofessioneel/Schadeherstel in Hardenberg heeft gisteren op de eerste dag 4596 bezoekers getrokken. Dat zijn er ruim vierhonderd meer dan in 2006.

Organisator Lauris Bonthond schrijft de toename toe aan het grotere aantal verstuurde relatiekaarten. “Van de 45 duizend entreekaarten zijn er 42 duizend de deur uitgegaan via onze uitnodigingsservice, beduidend meer dan vorig jaar.” De openingsdag werd vooral in de avonduren goed bezocht. Op diverse stands kon het publiek deelnemen aan ludieke acties. Bij de stand van CarXpert kreeg autobedrijf Olthof-Joërsen uit Hellendoorn ’s avonds uit handen van automaterialengrossier Veltink een nieuwe Volkswagen Fox, bedoeld om in te zetten als leenauto. Olthof-Joërsen is recentelijk toegetreden tot het CarXpert-netwerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste dag Autoprof trekt 4600 bezoekers - Automobielmanagement.nl

Eerste dag Autoprof trekt 4600 bezoekers

De beurs Autoprofessioneel/Schadeherstel in Hardenberg heeft gisteren op de eerste dag 4596 bezoekers getrokken. Dat zijn er ruim vierhonderd meer dan in 2006.

Organisator Lauris Bonthond schrijft de toename toe aan het grotere aantal verstuurde relatiekaarten. “Van de 45 duizend entreekaarten zijn er 42 duizend de deur uitgegaan via onze uitnodigingsservice, beduidend meer dan vorig jaar.” De openingsdag werd vooral in de avonduren goed bezocht. Op diverse stands kon het publiek deelnemen aan ludieke acties. Bij de stand van CarXpert kreeg autobedrijf Olthof-Joërsen uit Hellendoorn ’s avonds uit handen van automaterialengrossier Veltink een nieuwe Volkswagen Fox, bedoeld om in te zetten als leenauto. Olthof-Joërsen is recentelijk toegetreden tot het CarXpert-netwerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding