Euromaster opent in Venlo

Euromaster heeft een vestiging in Venlo geopend, die zowel personen- als vrachtwagens bedient.

Daarmee heeft de keten een extra vestigingspunt tussen Nijmegen en Weert. “Voor de personenwagenberijders is het handig om een vestiging dichtbij te hebben voor de wisseling van zomer- naar winterbanden”, zegt Edwin Veltman, Directeur Marketing and Communication van Euromaster. Hij noemt het vestigingspunt ook interessant voor de transportwereld, “want het ligt middenin het internationale knooppunt van Nederland, Duitsland en België. Op die plek kunnen zij nog profiteren van de binnenlandse serviceverlening en daarmee verband houdende gunstige tarieven.” Euromaster Venlo beschikt er over nieuwe computergestuurde uitlijn- en balanceerapparatuur. Ook is voorzien in een magazijnsysteem naar eigen ontwerp met een opslagcapaciteit van dertig banden per vierkante meter. De vestiging levert werk aan zes mensen, waarvan vijf nieuwe arbeidsplaatsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Euromaster opent in Venlo - Automobielmanagement.nl

Euromaster opent in Venlo

Euromaster heeft een vestiging in Venlo geopend, die zowel personen- als vrachtwagens bedient.

Daarmee heeft de keten een extra vestigingspunt tussen Nijmegen en Weert. “Voor de personenwagenberijders is het handig om een vestiging dichtbij te hebben voor de wisseling van zomer- naar winterbanden”, zegt Edwin Veltman, Directeur Marketing and Communication van Euromaster. Hij noemt het vestigingspunt ook interessant voor de transportwereld, “want het ligt middenin het internationale knooppunt van Nederland, Duitsland en België. Op die plek kunnen zij nog profiteren van de binnenlandse serviceverlening en daarmee verband houdende gunstige tarieven.” Euromaster Venlo beschikt er over nieuwe computergestuurde uitlijn- en balanceerapparatuur. Ook is voorzien in een magazijnsysteem naar eigen ontwerp met een opslagcapaciteit van dertig banden per vierkante meter. De vestiging levert werk aan zes mensen, waarvan vijf nieuwe arbeidsplaatsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding