Einde DaimlerChrysler, begin Mercedes-Benz Nederland

Met ingang van 1 januari is de naam Mercedes-Benz Nederland in ere hersteld. De periode DaimlerChrysler is definitief afgesloten.

“Een nieuw jaar, een nieuwe naam, een vertrouwd gevoel”, luidde de boodschap van Winfried Blum, president en CEO van de importeur. De ‘nieuwe oude naam’ geldt voor de verkoop, marketing en after sales van de Daimler-merken: personenauto’s van Mercedes-Benz, smart, McLaren en Maybach; Mercedes-Benz bestel- en bedrijfswagens en Unimog. Met de naamsverandering zet de importeur een punt achter de periode van DaimlerChrysler Nederland B.V. De organisatie volgt daarmee de structuur die in veel andere Europese landen tegelijk is ingevoerd na de verzelfstandiging van Chrysler, de naamsverandering van het concern in Daimler AG en de start van Chrysler Nederland B.V. op 1 oktober.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Einde DaimlerChrysler, begin Mercedes-Benz Nederland - Automobielmanagement.nl

Einde DaimlerChrysler, begin Mercedes-Benz Nederland

Met ingang van 1 januari is de naam Mercedes-Benz Nederland in ere hersteld. De periode DaimlerChrysler is definitief afgesloten.

“Een nieuw jaar, een nieuwe naam, een vertrouwd gevoel”, luidde de boodschap van Winfried Blum, president en CEO van de importeur. De ‘nieuwe oude naam’ geldt voor de verkoop, marketing en after sales van de Daimler-merken: personenauto’s van Mercedes-Benz, smart, McLaren en Maybach; Mercedes-Benz bestel- en bedrijfswagens en Unimog. Met de naamsverandering zet de importeur een punt achter de periode van DaimlerChrysler Nederland B.V. De organisatie volgt daarmee de structuur die in veel andere Europese landen tegelijk is ingevoerd na de verzelfstandiging van Chrysler, de naamsverandering van het concern in Daimler AG en de start van Chrysler Nederland B.V. op 1 oktober.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding