Peka Zeist aangesteld als officieel Alfa-dealer

Peka Zeist is aangesteld als officieel Alfa Romeo-dealer voor de regio Zeist. Het bedrijf is reeds sinds 2000 als subdealer verbonden aan het Italiaanse merk.

De dealer is zeer tevreden met de aanstelling. “Ons pand wordt in de komende periode ingrijpend verbouwd en de presentatie van ons bedrijf gaat helemaal aansluiten bij de sfeer en stijl van Alfa Romeo”, aldus Peter Keulemans van Peka. “Onze medewerkers hebben al jaren ervaring met het merk en we hebben in de jaren dat wij als subdealer met Alfa Romeo werkten een leuke klantenkring opgebouwd.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peka Zeist aangesteld als officieel Alfa-dealer - Automobielmanagement.nl

Peka Zeist aangesteld als officieel Alfa-dealer

Peka Zeist is aangesteld als officieel Alfa Romeo-dealer voor de regio Zeist. Het bedrijf is reeds sinds 2000 als subdealer verbonden aan het Italiaanse merk.

De dealer is zeer tevreden met de aanstelling. “Ons pand wordt in de komende periode ingrijpend verbouwd en de presentatie van ons bedrijf gaat helemaal aansluiten bij de sfeer en stijl van Alfa Romeo”, aldus Peter Keulemans van Peka. “Onze medewerkers hebben al jaren ervaring met het merk en we hebben in de jaren dat wij als subdealer met Alfa Romeo werkten een leuke klantenkring opgebouwd.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding