Van Lochem-bedrijven naar Koops Furness

Koops Furness neemt de Van Lochem-bedrijven (Ford) in Doetinchem, Neede en Haaksbergen over. De bedrijven zullen verder gaan onder de naam Cosmo Auto.

In de drie plaatsen wordt het merk Ford gevoerd voor personen- en bedrijfswagens. Daarnaast is Van Lochem in Doetinchem dealer voor Mazda en SsangYong. Van Lochem in Haaksbergen is tevens Profile Tyrecenter. De vestigingen bieden werk aan vijftg mensen. Jaarlijks worden er circa vijfhonderd Ford personen- en bedrijfswagens verkocht. De overname sluit volgens Koops Furness goed aan op de eigen Ford-activiteiten in de regio. Koops Furness heeft al Ford-vestigingen in Almelo, Rijssen en Lochem en behoort in Nederland tot de grotere automotive ondernemingen. De kernactiviteiten zijn ondergebracht in vijf divisies: Cosmo Trucks (bedrijfswagens), Koops Furness Trucks (bedrijfswagens), Koops Furness Auto (personenauto’s), Koops Furness Lease (leasing) en CT International (internationale activiteiten). Koops Furness realiseerde vorig jaar een omzet van circa 463 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Lochem-bedrijven naar Koops Furness - Automobielmanagement.nl

Van Lochem-bedrijven naar Koops Furness

Koops Furness neemt de Van Lochem-bedrijven (Ford) in Doetinchem, Neede en Haaksbergen over. De bedrijven zullen verder gaan onder de naam Cosmo Auto.

In de drie plaatsen wordt het merk Ford gevoerd voor personen- en bedrijfswagens. Daarnaast is Van Lochem in Doetinchem dealer voor Mazda en SsangYong. Van Lochem in Haaksbergen is tevens Profile Tyrecenter. De vestigingen bieden werk aan vijftg mensen. Jaarlijks worden er circa vijfhonderd Ford personen- en bedrijfswagens verkocht. De overname sluit volgens Koops Furness goed aan op de eigen Ford-activiteiten in de regio. Koops Furness heeft al Ford-vestigingen in Almelo, Rijssen en Lochem en behoort in Nederland tot de grotere automotive ondernemingen. De kernactiviteiten zijn ondergebracht in vijf divisies: Cosmo Trucks (bedrijfswagens), Koops Furness Trucks (bedrijfswagens), Koops Furness Auto (personenauto’s), Koops Furness Lease (leasing) en CT International (internationale activiteiten). Koops Furness realiseerde vorig jaar een omzet van circa 463 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding