Akzo kandidaat voor Indiase Tata Nano

Akzo Nobel is kandidaat om de coatings te leveren voor de nieuwe Tata Nano.

Dit meldt FEM Business. Op dit moment zou Tata nog proeven doen met de poederlakken van Akzo. Akzo Nobel levert al de poederlak voor de Ace Truck, die ook door Tata in India wordt geproduceerd. Het zou nog niet bekend zijn wanneer de Indiase autofabrikant een beslissing neemt. EM Business meldt ook dat Akzo Nobel door de poederlaktechnologie is teruggekeerd op de markt voor lakken voor nieuwe auto’s. Die heeft Akzo eind jaren tachtig van de vorige eeuw verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Akzo kandidaat voor Indiase Tata Nano - Automobielmanagement.nl

Akzo kandidaat voor Indiase Tata Nano

Akzo Nobel is kandidaat om de coatings te leveren voor de nieuwe Tata Nano.

Dit meldt FEM Business. Op dit moment zou Tata nog proeven doen met de poederlakken van Akzo. Akzo Nobel levert al de poederlak voor de Ace Truck, die ook door Tata in India wordt geproduceerd. Het zou nog niet bekend zijn wanneer de Indiase autofabrikant een beslissing neemt. EM Business meldt ook dat Akzo Nobel door de poederlaktechnologie is teruggekeerd op de markt voor lakken voor nieuwe auto’s. Die heeft Akzo eind jaren tachtig van de vorige eeuw verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding