De Garage bundelt activiteiten

De Garage Groep is verhuisd naar de Savannahweg 8 in Utrecht.

Alle bedrijven van de groep zijn op deze nieuwe locatie vertegenwoordigd; De Garage flex & projecten, De Garage management en De Garage werving & selectie.  Benno Nekeman, directeur De Garage Groep: "De ambitie van De Garage Groep is te groeien naar een organisatie met zestig recruitment professionals. Elk bedrijf in de groep groeit. Groei die zich vertaalt in een splinternieuwe omgeving waar we voor onze klanten en kandidaten aan onze ambities kunnen bouwen." Naast de nieuwe vestiging in Utrecht heeft De Garage Groep vestigingen in Groningen, Maastricht, Rotterdam en Magdeburg (Duitsland). De Garage zal de strategie, om in de regio aanwezig te zijn, voortzetten en uitbouwen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

De Garage bundelt activiteiten - Automobielmanagement.nl

De Garage bundelt activiteiten

De Garage Groep is verhuisd naar de Savannahweg 8 in Utrecht.

Alle bedrijven van de groep zijn op deze nieuwe locatie vertegenwoordigd; De Garage flex & projecten, De Garage management en De Garage werving & selectie.  Benno Nekeman, directeur De Garage Groep: "De ambitie van De Garage Groep is te groeien naar een organisatie met zestig recruitment professionals. Elk bedrijf in de groep groeit. Groei die zich vertaalt in een splinternieuwe omgeving waar we voor onze klanten en kandidaten aan onze ambities kunnen bouwen." Naast de nieuwe vestiging in Utrecht heeft De Garage Groep vestigingen in Groningen, Maastricht, Rotterdam en Magdeburg (Duitsland). De Garage zal de strategie, om in de regio aanwezig te zijn, voortzetten en uitbouwen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding